ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΣΟΝΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ


4 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30
Το Ίδρυμα Κερκυραϊκής Κληρονομιάς, υπό την αιγίδα της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, των Υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού, και του Δήμου Κέρκυρας, έχει οργανώσει  σειρά σημαντικών εκδηλώσεων, επ’ ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από της ιδρύσεως του Τάγματος των Αγίων Μιχαήλ & Γεωργίου στην Κέρκυρα και την Μάλτα το 1818.

Ο κύκλος των ομιλιών, ολοκληρώνεται με την ομιλία του κ. Νίκολας Πάρσονς CBE, ο οποίος θα μιλήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αναγνωστικής Εταιρίας, την Τρίτη 04 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:30, με θέμα:

" Έντουαρντ Λήαρ - Καλλιτέχνης, Ποιητής, Περιηγητής"
Ο κ. Νίκολας Πάρσονς CBE (γ.1923) είναι ένας πολύ γνωστός Βρετανός ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής και ηθοποιός. Είναι διάσημος για τη μακρόχρονη θέση του ως οικοδεσπότης της ραδιοφωνικής παραγωγής: "Για Μισό Λεπτό", και ως οικοδεσπότης της τηλεοπτικής σειράς "Πώληση του Αιώνα".

 

Προσφέρει φιλανθρωπικό έργο για τους Lord's Taverners ως Πρόεδρος, και για την Εταιρεία Έντουαρντ Λήαρ.

 

Διετέλεσε Πρύτανης του Πανεπιστημίου Σαιντ Άντριους και τιμήθηκε με LLD για το έργο του.
Το 2004 του απονεμήθηκε OBE για τις υπηρεσίες του στο θέατρο και τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και το 2013 τιμήθηκε με CBE για τις φιλανθρωπικές και άλλες εργασίες του.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

www.corfuheritagefoundation.org 
Email : info@anagnostikicorfu.com | president@anagnostikicorfu.com | secretary@anagnostikicorfu.com | library@anagnostikicorfu.com
enteuktirio@anagnostikicorfu.com
Copyright ©2019 Powerd by INFONETweb.NET