1. Αρχική
  2. »
  3. Η Εταιρία
  4. »
  5. Διάθεση Αιθουσών – Εντευκτηρίου

Διάθεση Αιθουσών – Εντευκτηρίου

Η Αναγνωστική Εταιρία, ως ένας συλλογικός θεσμός με εμβληματική σημασία στα πνευματικά και πολιτιστικά πράγματα του τόπου μας και με παράλληλη έντονη κοινωνική παρουσία και προσφορά, διαθέτει -υπό ορισμένες προϋποθέσεις- κάποιες από τις αίθουσές της σε φορείς και πρόσωπα που επιθυμούν να οργανώσουν διάφορες εκδηλώσεις.

Σύντομη περιγραφή των διαθέσιμων χώρων:

Στον δεύτερο όροφο διατίθεται η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων (110 τ.μ.) με σύγχρονο οπτικοακουστικό σύστημα προβολής, χωρητικότητας εκατόν είκοσι -120- καθήμενων ατόμων. (Η χωρητικότητα μπορεί να αυξηθεί κατά τριάντα άτομα, εάν χρησιμοποιηθεί και η συνεχόμενη μικρή αίθουσα (30 τ.μ.) που χωρίζεται με μια μεγάλη υαλόπορτα. Τότε, ο μέγιστος αριθμός θέσεων είναι για εκατόν πενήντα -150- άτομα).

Με τους δυο παραπάνω χώρους επικοινωνεί –επίσης με μεγάλη υαλόπορτα- και η μουσειακού χαρακτήρα αίθουσα χαρτών (50 τ.μ.).

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα κίνησης των επισκεπτών σε έναν ευρύτερο και άνετο ενιαίο χώρο.

Στον ίδιο όροφο υπάρχει το γραφείο της Διοικητικής Επιτροπής (30 τ.μ.), που επικοινωνεί από άλλη είσοδο με την αίθουσα εκδηλώσεων και παρέχει τη δυνατότητα αξιοποίησης ενός ακόμη βοηθητικού χώρου.

Τέλος, υπάρχουν τρία WC (ανδρών – γυναικών και ΑμΕΑ).

Στον πρώτο όροφο υπάρχει το αναγνωστήριο και οι τρεις μουσειακές αίθουσες με τις βιβλιοθήκες.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα να διατεθεί και η αίθουσα του αναγνωστηρίου (50 τ.μ.), καθώς και να τοποθετηθεί σε αυτή την αίθουσα σύστημα προβολής.

Στο ισόγειο υπάρχουν δυο μεγάλες αίθουσες (110 τ.μ.), που λειτουργούν και ως εντευκτήριο (συνολικής χωρητικότητας έως και ογδόντα -80- καθήμενων ατόμων). Μπορεί να προσφερθεί καφές ή και γεύμα. Επίσης, κάλλιστα μπορεί να παρατεθεί δεξίωση έως και για εκατόν πενήντα -150- άτομα.

Οι αίθουσες του ισογείου είναι κομψά επιπλωμένες και διαθέτουν επίσης πλήρη σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό προβολής (με τη δυνατότητα συγχρονιζόμενης προβολής με τους χώρους των 1ου και 2ου ορόφων), καθώς και άνετη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Για την εξυπηρέτηση μπορεί να επιλεγεί ένα κέτερινγκ της αρεσκείας των ενδιαφερομένων.

Σε όλους τους κύριους χώρους της Αναγνωστικής Εταιρίας λειτουργεί σύγχρονο σύστημα κλιματισμού (ψύξης-θέρμανσης) και φυσικά γρήγορο ασύρματο διαδίκτυο, ενώ προσφάτως, ύστερα από τη χορηγία του Μεγάλου Ευεργέτη μας κυρίου Σπύρου Φλαμπουριάρη, λειτουργεί ανελκυστήρας με τρεις στάσεις (ισόγειο, πρώτος και δεύτερος όροφος).

Τέλος, εφόσον το επιθυμούν οι επισκέπτες μας, υπάρχει η δυνατότητα μιας οργανωμένης ξενάγησης στους χώρους της Αναγνωστικής, και επίσης η δυνατότητα διάθεσης συμβολικών αναμνηστικών εντύπων από την Εταιρία μας, ή και κάποιες από τις εκδόσεις της.

Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία στο τηλέφωνο 2661039528 ή να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: anagnostikicorfu@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!

 

 

Click to listen highlighted text!